Black Picasso

Black Picasso

Soms maakt het muzikale leven een onverwachte draai. Als je je tijd vooruit was kan werk uit lang vervlogen tijden zomaar weer aanslaan en een heuse opleving doormaken.

Black Picasso beleefde het laatste concert in 1998 en verzonk in een diepe, muzikale winterslaap. De leden gingen allemaal hun eigen weg en zochten nieuwe en vooral uiteenlopende uitdagingen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, anno 2023 zijn de mannen weer opnieuw begonnen en wat blijkt: de muziek heeft nog niets aan kracht ingeboet. De songs staan nog steeds als een huis en lijken totaal geen last te hebben van ook maar de kleinste sporen slijtage. De liedjes klinken meer doorleefd en vooral een stuk volwassener.

Na de herwonnen levenskracht, opgedaan tijdens een concert in april 2023 in de DRU in Ulft, was de vraag naar een doorstart groot. Het Ulfts kwartet swingt weer als vanouds. Met een cross-over van ballads, blues, rock, funk en meerstemmige samenzang creëert Black Picasso een samensmelting van stijlen die resulteert in een uniek en kenmerkend geluid.

Met het weergaloze drumwerk van Colin Janssen, de knetterende gitaarpartijen van Joost Lötters, het subtiele baswerk van Edwin Tempels en het vocale gebulder van Marcel Kemperman gaat Black Picasso na een lange winterslaap een mooie muzikale lente in.

Bekijk meer artiesten:
DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

info@dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

DRU Poppodium logo

DAP wordt georganiseerd vanuit DRU Industriepark door:

Erik Ramaker

Erik Ramaker

Roel Stoltenborg

Roel Stoltenborg

Bram de Ridder

Bram de Ridder

DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Locatie aanmelden

DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Aanmelden artiesten