Eric Heutinck

Eric Heutinck

Zanger Eric Heutinck is inmiddels al jaren onderweg in de wereld van noten en melodieën. Een wereld van aangenaam vertoeven in het delen van passie en gevoel door tekst in expressie met muzikale noten. Als singer-songwriter vindt Eric het bijzonder om de medemens te raken met een eigen geschreven lied. Het nummer ‘Claudia’ is geschreven uit liefde voor de liefde, met bewondering voor de “pracht” vrouw en de wens om mij mezelf te laten zijn. En dat het zo altijd mag blijven. Het nummer wordt ondersteund door saxofoon, country style & staccato drum, die samen met de bas het nummer voort stuwt richting solo en het outro. Het nummer is door Eric zelf geschreven en gecomponeerd, met steun van John Havigna Neo studio.

Eric speelde eerder in het duo Twee Freemde Mannen en in het duo Mizstic singer songwriters. Tegenwoordig werkt hij solo aan z’n zangcarrière. En dit alles vindt plaats vanuit zijn geliefde woonplaats Zieuwent, in de Achterhoek.

Eric zal tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek een treinsessie spelen in de Arriva trein op het traject Doetinchem-Winterswijk (12:07-12:52) en Winterswijk-Doetinchem (13:07-13:40). Join the ride!

Bekijk meer artiesten:
DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

info@dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

DRU Poppodium logo

DAP wordt georganiseerd vanuit DRU Industriepark door:

Erik Ramaker

Erik Ramaker

Roel Stoltenborg

Roel Stoltenborg

Bram de Ridder

Bram de Ridder

DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Locatie aanmelden

DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Aanmelden artiesten