Vamos!

Vamos

Vamos! is in 2022 ontstaan uit een Wagenings muzikantencollectief (The Wedding Riot). De bandleden hebben een voorliefde voor alternative en indie muziek.

Pixies, een Amerikaanse alternatieve-rockgroep uit Boston USA, werd opgericht in 1986 en toert sindsdien nog steeds rond. De muziekstijl van de Pixies kan het beste worden omschreven als de innovatieve combinatie van punk-, indie- en surfrock met vlijmscherpe gitaarpartijen en cryptische teksten. Het waren één van de lievelingetjes van David Bowie en niet om niets. Door velen worden ze beschouwd als de founding father of loud-quit-loud shifts. Dat is koren op de molen voor VAMOS! Ditmaal hebben ze de koe bij de hoorns gevat en de stap gewaagd om de zeer opmerkelijke zang en (bas)gitaar van Black Francis en Kim Deal, de geniale lead gitaar van Joey Santiago en de onnavolgbare maar superstrakke drums van David Lovering op zich te nemen. En met succes want de energie spat er van af!

Band: Patrick Zimmerman (zang), Geertje Klaver (zang), Johan van Woggelum (Bas), Joost de Boer (drums), Martijn Boland (gitaar), Wiebe Lammers (gitaar).

Bekijk meer artiesten:
DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

info@dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

DRU Poppodium logo

DAP wordt georganiseerd vanuit DRU Industriepark door:

Erik Ramaker

Erik Ramaker

Roel Stoltenborg

Roel Stoltenborg

Bram de Ridder

Bram de Ridder

DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Locatie aanmelden

DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Aanmelden artiesten