ButterflyRoad Studio

Butterfly studio - Aalten

Sinds 2 jaar is de ButterflyRoad studio actief vanuit het Voermanshuus in Aalten. De studio houdt zich bezig met begeleiden en promoten van artiesten en bands en het maken van geluidsopnames van bands en artiesten die dan weer uitgebracht worden op CD en/of gereleased worden op bekende streaming platforms zoals Spotify en Youtube.

Vorig jaar deed de studio mee aan de Dag van de Achterhoekse Popmuziek met speciale sessies voor muzikanten en band die meer wilde weten over het hoe en wat qua opnames en promotie van muziek.
Dit jaar doet de studio mee aan de Dag van de Achterhoekse popmuziek met een twee tal optredens van singer/songwriters met om 11:00 uur een optreden van Miranda Rooks en om 14:00 uur van Timo van de Sande. Van beide optredens zullen ook opnames gemaakt worden die we samen met een interview met Miranda en Timo uit zullen zenden op Beatstad Radio.

Maar dat is nog niet alles want van 16:00 tot 17:00 uur zenden we ook op www.beatstad-radio.nl een interview en live sessie uit met Yara Beeks. Buiten de uitzending met Yara, Miranda en Timo zal op 4 november van 16:00 tot 17:00 uur op www.beatstad-radio.nl ook een uitzending geheel gewijd worden aan het AAP festival wat tijdens de dag van de Achterhoekse Popmuziek gehouden zal
worden in Oerkroeg Schiller.

Ook hebben we op zaterdag 11 november in de uitzending de organisatoren van de Dag van de Achterhoekse popmuziek van 16:00 tot 17:00 uur met alles over de Dag, luister dus zeker ook dan weer mee op www.beatstad-radio.nl

Bekijk meer locaties:
DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

info@dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

DRU Poppodium logo

DAP wordt georganiseerd vanuit DRU Industriepark door:

Erik Ramaker

Erik Ramaker

Roel Stoltenborg

Roel Stoltenborg

Bram de Ridder

Bram de Ridder

DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Locatie aanmelden

DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Aanmelden artiesten