DRU Poppodium

DRU Poppodium Ulft

Let op: Deze show is op vrijdag17 november (openingsavond van de Dag van de Achterhoekse Popmuziek)

Traditioneel vindt aan de vooravond van Dag van de Achterhoekse Popmuziek de opening plaats in het poppodium van de DRU. Op deze avond spelen bands die afgelopen jaar opgevallen zijn bij onze programmeur. Dit jaar zijn dat Olaf Putker & The Scenic Sound + Dan Mango.

OLAF PUTKER & THE SCENIC SOUND brengen een frisse wind in een roemruchte muziektraditie. Invloeden komen van onder andere Wilco, Elliott Smith en dEUS, waardoor de muziek rusteloos balanceert op de grens van americana en indierock. Shows van de band gaan steevast gepaard met brutale energie. De formatie speelde eerder in Hedon en Luxor Live en verzorgde tweemaal het voorprogramma van The Lathums in uitverkochte zalen van Rotown en Doornroosje.

Ontmoet DAN MANGO, de pop-rock sensatie uit Varsselder, Nederland. Aangevoerd door de getalenteerde singer-songwriter Dante van Hasselt, levert DAN Mango een unieke mix van energieke beats, soulvolle zang en aanstekelijke melodieën. Met overwinningen in de Achterhoekse Band Competitie en het spelen van de finale van de Roos van Nijmegen, is DAN Mango een naam om te volgen in de muziekscene. Geïnspireerd door artiesten als Dominic Fike en Childish Gambino, weet DAN Mango te raken met oprechte teksten en een onvergetelijke live-energie. Mis hun meeslepende optredens niet, waar passie en dynamiek samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

DEZE AVOND IS GRATIS TOEGANKELIJK EN WORDT JULLIE AANGEBODEN DOOR ONZE SPONSOREN GROLSCH EN ARRIVA!

Bekijk meer locaties:
DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

info@dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

DRU Poppodium logo

DAP wordt georganiseerd vanuit DRU Industriepark door:

Erik Ramaker

Erik Ramaker

Roel Stoltenborg

Roel Stoltenborg

Bram de Ridder

Bram de Ridder

DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Locatie aanmelden

DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Aanmelden artiesten