Harpstudio Harppiness

hartstudio harppiness

In het najaar van 2013 heeft Harpstudio Harppiness haar deuren geopend. Daarmee is een lang gekoesterde wens van harpiste Judith Baakman in vervulling gegaan. Al een tijdje droomt Judith van een plek waar ze haar liefde voor de harp kan delen met anderen. Harpstudio Harppiness is een plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, samen muziek maken of enkel genieten van de prachtige klanken van de harp. Het is een fantastische ruimte voor het geven van harplessen, workshops, cursussen, lezingen en mini-concerten. Harpstudio Harppiness hoopt een bron te zijn voor inspiratie, creativiteit, ontwikkeling en geluk. Een plek waar iedereen zichzelf mag zijn!

Dit najaar bestaat de harpstudio alweer 10 jaar. Judith wil dit vieren tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek. Op de Dag van de Achterhoekse Popmuziek komen er 4 bands/sing-songwriters optreden bij Harpstudio Harppiness:

12.45-13.30 uur Chris Hero Jack
14.00-14.45 uur Eric Heutinck
15.15-16.00 uur Black Picasso
16.15-17.00 uur Boanna Boyne

Tijdens het afbreken/opbouwen van de bands kunnen mensen die dat willen (en als de tijd dat toelaat) een mini-workshop Akkoorden spelen op de Harp volgen. Met een beetje geluk kun je dan aan het eind een I-IV-V akkoorden progressie spelen!

Vrije inloop, maar is vol is vol.

Bekijk meer locaties:
DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

info@dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

DRU Poppodium logo

DAP wordt georganiseerd vanuit DRU Industriepark door:

Erik Ramaker

Erik Ramaker

Roel Stoltenborg

Roel Stoltenborg

Bram de Ridder

Bram de Ridder

DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Locatie aanmelden

DAP logo - Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Aanmelden artiesten